Monique en Stefan Peters in hun zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Monique en Stefan Peters in hun zaak. © Bert Beelen

Nog één keer iets nieuws beginnen in de horeca

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel redden? In deze aflevering: DeDaale aan de Daalseweg in Nijmegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Overval tankstation Nijmegen: politie gaat uit van zelfde dader als die van Kruidvat eerder deze week
  PREMIUM
  UPDATE

  Overval tankstati­on Nijmegen: politie gaat uit van zelfde dader als die van Kruidvat eerder deze week

  NIJMEGEN - De gewapende overval op tankstation Haan deze vrijdagochtend en een filiaal van Kruidvat - beide aan de Molenweg in Nijmegen - eerder deze week is gepleegd door een en dezelfde dader. Dat weet de politie zo goed als zeker. Beelden van beide overvallen en getuigenverklaringen rechtvaardigen die conclusie. De politie heeft duidelijke beelden van de voortvluchtge overvaller.
 2. Zicht op ‘seksende mannen’ passé bij Nijmeegse Bisonbaai: bruggetje biedt uitkomst
  PREMIUM

  Zicht op ‘seksende mannen’ passé bij Nijmeegse Bisonbaai: bruggetje biedt uitkomst

  OOIJ - De nieuwe brug bij de Bisonbaai is klaar. Wandelaars hoeven nu niet meer langs ‘blote en seksende mannen’ te lopen. Na maanden bouwwerkzaamheden is deze week de 50 meter lange brug over een nevengeul van de Bisonbaai voltooid. Daardoor is het weer mogelijk om een rondje rond de zwemplas in de Ooijpolder te maken, zonder op de drukke dijk te komen. Ook de route van de populaire Trage Tocht Ooij is daarmee weer hersteld.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.