Volledig scherm
PREMIUM
Noortje Rinzema in Toko Oost. © Bert Beelen

Toko Oost voor een huiselijke stamppot

De helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Toko Oost, Koolemans Beynenstraat 98 in Nijmegen.

Als ze na een lange dag werken naar huis ging, had ze vaak geen zin meer om te koken. Dus ging Noortje Rinzema (29) sushi halen, pizza of gezonde kost bij saladebar Munt in het centrum - hoewel dat wel te ver uit haar buurt was. Eigenlijk miste ze dat wel: een afhaalrestaurant waar je een toch wel gezonde, ‘normale’ maaltijd kan halen. Een stamppotje - ‘vind ik superlekker’ - een rijstschotel of salade. Ik ben vast niet de enige, dacht Noortje. Nu heeft ze haar eigen afhaalzaak: Toko Oost.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.