Volledig scherm
Jasper en Ronnie. © Erik van 't Hullenaar

Mishandelde Ronnie nog zeker halfjaar zonder tanden

ARNHEM - De vorige week mishandelde Ronnie Sewratan-Vernes (31) moet nog zeker een halfjaar zonder voortanden doorbrengen. Dat vertelde hij in een interview aan Omroep Gelderland.

Ronnie werd vorige week samen met zijn partner Jasper in Arnhem belaagd, naar eigen zeggen omdat ze hand in hand liepen. Volgens hem is het bot in zijn kaak kapot. ,,Dat moet helen. Dat duurt minimaal vijf maanden. Dan pas kunnen de definitieve tanden gezet worden.’’

Tijdens het interview vertelde hij onder meer dat hij door de mishandeling moeilijk kan eten en maar liefst 3,5 kilo is afgevallen. 

Manifestatie

Zaterdagmiddag is er op het Gele Rijdersplein in Arnhem een manifestatie om Ronnie en Jasper te steunen. Het homopaar hoopt dat er veel mensen op af komen.

  1. Zorgkantoor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya
    PREMIUM

    Zorgkan­toor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya

    ARNHEM/ ELST - De bewoners van de voormalige multiculturele zorginstelling Dunya Zorggroep uit Arnhem hoeven niet bang te zijn dat ze op straat terechtkomen als het pand waarin zij verblijven wordt gesloten. Menzis Zorgkantoor heeft geregeld dat er bij erkende zorgaanbieders in Arnhem en omgeving voldoende plekken beschikbaar zijn voor de cliënten met een migratieachtergrond.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.