Eigenaar Michiel Boon van restaurant Lekkerrr uit Schoonhoven en interieurontwerper Marloes Boele van Mdesigns uit Schoonhoven hebben 'Cocoon Dining' bedacht waarbij klanten straks in buitenlandse sferen maar geheel afgeschermd in een soort cabine kunnen dineren.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Michiel Boon van restaurant Lekkerrr uit Schoonhoven en interieurontwerper Marloes Boele van Mdesigns uit Schoonhoven hebben 'Cocoon Dining' bedacht waarbij klanten straks in buitenlandse sferen maar geheel afgeschermd in een soort cabine kunnen dineren. © Stephan Tellier

Hét idee voor horeca in de 1,5 meter-tijd? Op vakantie in dit restaurant met themakamers

Waan je in Tokio of kijk uit op de Middellandse zee. Lekker weg in eigen restaurant: horecaondernemer Michiel Boon uit Schoonhoven bouwt, zodra de horeca weer geleidelijk open mag, zijn zaak om tot wat wel eens het eerste themakamer-restaurant ter wereld kan zijn. Compleet met boardingpas, vliegtuigstoelen, souvenirtjes en een ansichtkaart vanaf een zonnige ‘vakantiebestemming’.

,,Restaurant Lekkerr is even weg”, zegt Boon, ,,en met dit idee kunnen we tegen klanten zeggen: ‘U kunt ook lekker even weg’. Ook al zit vakantie met het vliegtuig er even niet in. Voor zover ik weet bestaat dit nog nergens.”