Het bedrijf Flyeralarm heeft op basis van een analyse van het voetbalspel FIFA 21 voorspeld dat Nederland de halve finale van het EK haalt. België wint volgens het populaire spel.
Volledig scherm
Het bedrijf Flyeralarm heeft op basis van een analyse van het voetbalspel FIFA 21 voorspeld dat Nederland de halve finale van het EK haalt. België wint volgens het populaire spel. © EPA

FIFA 21-spelerskaarten voorspellen uitschakeling Nederland in halve finale EK 2021

Als we de spelerskaarten uit de voetbalgame FIFA 21 moeten geloven gaat het Nederlands elftal stranden tijdens de halve finale van het Europees Kampioenschap voetbal. Dit blijkt uit een uitgebreide analyse van Flyeralarm. In de halve finale wordt Oranje naar verwachting uitgeschakeld door de uiteindelijke EK-winnaar België.

  1. Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    Streamer stopt midden in toernooi omdat het ‘te lang duurt’

    De populaire livestreamer Félix ‘xQc’ Lengyel stopte midden in een toernooi met een hoofdprijs van 10.000 dollar (zo’n 8200 euro) omdat het volgens hem te lang zou duren. De Canadese streamer was nog op zoek naar een teamgenoot in het tactische schietspel Valorant, maar toen die te lang op zich liet wachten, besloot hij het op te geven en te stoppen. Zijn team had al drie potjes gespeeld voordat het uit elkaar viel door ongeduld.