De gevel van Brunswick in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevel van Brunswick in Nijmegen. © Paul Rapp

Brunswick in Nijmegen: een eetcafé, maar dan meer

Over de tongBrunswick in Nijmegen zegt een eetcafé te zijn. En dan denk je toch vooral aan bier, en dan ook nog friet met mayonaise en satévlees. We komen tot een heel andere conclusie. Het is een eetcafé, waar je echt prima kunt eten.

De entree van Brunswick is een fraaie. De gevel van het hoekpand is mooi en bij binnenkomst staat meteen een vrolijk hoofd voor je neus die je welkom heet.

Even voor degenen die de Nijmeegse horeca volgen: dit nieuwe restaurant zit op de plek waar voorheen 35 jaar het Savarijn kookte.

De inrichting is licht, met veel witte en zachtbruine tinten, grote ramen en groene planten. Eigenlijk is het heel strak,  maar ik ervaar het absoluut niet als kil. Eerder rustgevend bijna, doordat alle toeters en bellen zijn weggelaten. Mooi gedaan, en het geeft een heel eigen sfeer en dat is fijn tussen de vele concept-horecazaken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.