Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Enjoy & Learn. © Gerard Burgers

De ‘Arnhemse Jamie Oliver’: een eenvoudig maar lekker hapje

Over de tongARNHEM - In de wijk Geitenkamp, vlakbij een leuk plein, huist de ‘Arnhemse Jamie Oliver’. Die bijnaam duidt niet zozeer op dezelfde kookkunsten, als wel op het werken met kansarme jongeren.  

Parkeren is uitermate handig voor wie van verder komt en wil eten bij restaurant Enjoy & Learn. Het kan namelijk met gemak voor de deur. Het eetzaakje is echt een wijkrestaurant en zetelt tussen de woonhuizen en kleine eenmanszaken in. Echt in het hart van de oude stadswijk. 

Eenvoudig van buiten en van binnen

Eenvoudig, zo oogt het van buiten en zo is het van binnen. Met plavuizen op de grond, wat meubels van steigerhout en het en der wat bij elkaar geharkte spullen die de boel moeten aankleden. Maar ook heel gezellig, met een grote groep mensen aan een lange tafel en een vrolijk goedenavond van achter de bar. 

Een drankje is snel ingedaan en de gastvrouw verwijst naar het menu op het krijtbord aan de muur. Dat zijn veertien verschillende gerechten ter grootte van tapas. Laten op de avond horen we dat dit niet het standaard concept is, maar omdat ze de maand juli dicht gaan, moeten de vriezers leeg en is dit een slimme manier om dat te bereiken. Normaliter serveren ze drie verschillende driegangenmenu's waaronder een vlees, vis en vega-variant.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.