Chef de cuisine Hans den Engelsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef de cuisine Hans den Engelsen. © theo kock persfotografie

De Liemers wil vlees op het bord: vega-experiment ’t Raedthuys slaat niet aan

DUIVEN - Restaurant ‘t Raedthuys in Duiven doet vol overgave mee aan de  Vegetarische Restaurantweek in het kader van de Nationale Week Zonder Vlees. Helaas, de reserveringen blijven uit.

Chef de cuisine Hans den Engelsen zit met een raadsel. ,,Ik heb geen idee waarom het niet aanslaat”, zegt de kok van het restaurant met een Michelinster in hartje Duiven. ,,Het aantal reserveringen voor de Nationale Week Zonder Vlees is nul. Is geen vlees eten dan toch geen hot item? Ik dacht dat er wel wat animo voor zou zijn. Zo zie je maar weer dat het toch tegenvalt. Heel jammer is het.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers