In de keuken van 't Zusje is deze week alles gericht op vegetarische gerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
In de keuken van 't Zusje is deze week alles gericht op vegetarische gerechten. © Jan Ruland van den Brink

Deze week alleen maar vega-tapas bij 't Zusje, en dat is wennen voor de Achterhoeker

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Restaurant ’t Zusje in Doetinchem is de uitdaging aangegaan: tijdens de Nationale Week Zonder Vlees krijgen de gasten er geen vis of vlees op hun bord. In plaats daarvan staan veertig vegetarische tapasgerechtjes op de menukaart.

Eigenaar René Derks van het filiaal in Doetinchem is enthousiast, maar de reserveringen bij het restaurant vallen tegen. ,,Het is lastig om mensen over de streep te trekken”, zegt hij. ,,Je hoort de mensen twijfelen bij reserveringen in deze week. Vooral grotere groepen komen liever een andere keer. Ik kan het me ook wel voorstellen en had het wel een beetje verwacht.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek