Volledig scherm
PREMIUM
JV 09022019 De Steeg Restaurant Avelon voor over de Tong / Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Dit zijn volgens Ellen Willems de vijf beste restaurants van het eerste half jaar

TOP 5 OVER DE TONGVan schalen met oesters in de viszaak tot de hummus in de afhaaltent en de satéstokjes van lam in het Indonesisch eethuis. De rubriek Over de Tong was de eerste helft van het jaar weer op zoek naar de pareltjes in de horeca.

Het gemiddelde eindcijfer voor de beoordeelde Gelderse restaurants in de recensierubriek Over de Tong van dit eerste half jaar was een 7,2. Eerlijk is eerlijk, dat is geen topscore. 

Dieptepunt op het bord was de doorgegaarde zeebaars en een vleesgerecht met hetzelfde euvel; een rundermuis, dat je kunt braden als een rosbief, maar die volledig was gaar gebakken. Een onvoldoende was er ook voor een zaak met een bediening die koffiekopjes van gasten uren liet staan. Zelfs als er al lang nieuwe mensen op die plek aanschoven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.