Volledig scherm
PREMIUM
Wouter 't Hooft en Lotte van der Valk in het restaurant van Van der Valk Arnhem dat thans een verbouwing ondergaat. Op de tafel staat een krantenknipsel over de verbouwing in 2008. © Erik van 't Hullenaar

Hotel Van der Valk Arnhem gaat voor het ware
‘Thuis van huis-gevoel’ tijdens verbouwing

ARNHEM - Een berg zand voor de deur en een paar bouwhekken verraadt het: er wordt gebouwd bij Hotel Van der Valk Arnhem. In de flank van de ontvangstruimte van het hotel aan de Amsterdamseweg bij sportcentrum Papendal gaat het bouwlawaai schuil achter een houten deur. 

Maar eigenlijk merkt de klant niets van de vernieuwing van Restaurant De Veluwe. ,,Dat is ook de bedoeling”, vertellen Lotte van der Valk en haar echtgenoot Wouter ‘t Hooft.

Renovatie en vernieuwing in fasen, ze doen het veel vaker bij Van der Valk. De Valkhotels in Nederland, België en Duitsland zijn continu onderhevig aan de drang tot perfectie.

In een glanzend magazine onder de titel ‘Valk’ met Herman van Veen op de voorpagina wordt gewag gemaakt van modernisering in stijl. En van nieuwe vestigingen, waarmee het totaal aantal hotels op 108 komt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.