Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © AFP

Hotel, vermaak en McDonald’s langs A77 bij Boxmeer

BEUGEN/ BOXMEER - Op het terrein van voormalig tuincentrum Overvecht langs de A77 in Boxmeer moet een groot hotel komen met vooralsnog zo’n honderd hotelkamers, inclusief casino, vergader- en congresruimten en restaurant met ongeveer vijfhonderd zitplaatsen. 

Even verderop waar ooit het AC-restaurant stond en waar nog steeds restanten van de busterminal staan, komt ruimte voor leisure (vrije tijd). Nabij de benzinepomp van Tango komt een fastfoodketen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland