Een bijzondere kamer of woning? Laat het ons weten!

OproepHeb jij een bijzondere kamer in of rondom jouw huis? Of een speciale woning? Dan is De Gelderlander op zoek naar jou! 

In de wekelijkse rubriek ‘welkom in mijn kamer’ zet De Gelderlander wekelijks mensen in het zonnetje die vertellen over hun bijzondere ruimte. Zo vertelde Jan Wagenaar over zijn kamer vol miniatuurverpakkingenHarrie Leijten over zijn John F. Kennedy-kamer en Ben Tjepkema over zijn kamer vol vrachtwagenmodellen.

Heb jij ook een speciale kamer waar je meer over wilt vertellen? Of zelfs een hele woning? En kom je uit het verspreidingsgebied van deze krant? Laat het ons dan weten! Alle tips zijn welkom. Ook bijvoorbeeld studentenhuizen, kinderen met een bijzondere slaap- of hobbykamer en buitenverblijven zijn van harte welkom. 

Daarnaast is De Gelderlander ook altijd op zoek naar mensen met een bijzondere hobby en een bijzondere werkplek. 

Tips of meedoen? Stuur een mail naar pagina2@gelderlander.nl en laat daarbij ook je contactgegevens achter. 

Volledig scherm
JV 03092019 Wehl Harrie Leijten Kennedy verzameling pagina 2 / Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.