Gezocht: kinderen die hun kamer willen laten zien aan De Gelderlander

Ouders en kinderen opgelet: voor de nieuwe rubriek de Kindcave zijn we op zoek naar kinderen die aan de lezers van deze krant hun kamer willen laten zien en daarmee op de foto willen. 

Kan jouw kind enthousiast vertellen over zijn of haar kamer en wil het daarmee op de foto? Laat het ons dan weten. Of het nu om een heel bijzondere discokamer gaat, een kamer vol posters of gewoon een simpele kamer: voor alle kinderen is wel een plekje. 

Mail naar pagina2@gelderlander.nl, stuur ons een bericht op Facebook of app ons op 0613322268. Vermeld daarbij ook woonplaats, leeftijd en telefoonnummer. 

Volledig scherm
Een kinderkamer. Foto ter illustratie. © Mechteld Jansen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stijn en Anouk leven hun droom en reizen de wereld over: ‘Ultiem gevoel van vrijheid’
    PREMIUM

    Stijn en Anouk leven hun droom en reizen de wereld over: ‘Ultiem gevoel van vrijheid’

    NIJMEGEN - Het is de beste keus die ze ooit in hun leven hebben gemaakt. Geen seconde hebben Anouk Teunisse (26) en haar vriend Stijn van Osch (27) spijt gehad. In november 2016 pakten de twee hun spullen om de wereld rond te gaan reizen. Terugkeren? Voorlopig niet. ,,Dit geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Living the dream, zeggen ze weleens. Dat doen we hier écht’’, zegt Van Osch.