Gezocht: kinderen die hun kamer willen laten zien aan De Gelderlander

OproepOuders en kinderen opgelet: voor de rubriek Kidscave zijn we weer op zoek naar nieuwe kinderen die aan de lezers van deze krant hun kamer willen laten zien en daarmee op de foto willen.

De afgelopen tijd hebben al veel kinderen hun kamer aan deze krant laten zien. Zo vertelde Jaap over zijn science fiction-kamerManus over zijn enorme landkaart en ruimtefanaat Florian over zijn heelal-kamer.  Kan jouw kind ook enthousiast vertellen over zijn of haar kamer en wil het daarmee op de foto? Laat het ons dan weten. Of het nu om een heel bijzondere discokamer gaat, een kamer vol posters of gewoon een simpele kamer: voor alle kinderen is wel een plekje.

Mail naar pagina2@gelderlander.nl, stuur ons een bericht op Facebook of app ons op 0613322268. Vermeld daarbij ook woonplaats, leeftijd en telefoonnummer.

Volledig scherm
Florian liet eerder zijn ruimtekamer zien. © Theo Kock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.