Volledig scherm
Hond Spike © Willy Bonnink-Naves

Hond Spike zit met het gezin aan de buis gekluisterd

GespotZe zijn soms vrolijk, dan weer opmerkelijk en vaak gewoon heel erg mooi: de foto’s voor Pagina Twee van De Gelderlander. Niet alleen in de papieren krant, ook op onze website presenteren we dagelijks een lezersfoto.

Dit keer een foto van Willy Bonnink-Naves. Met het hele gezin is ze op televisie aan het kijken naar een natuurfilm. Maar de gezinsleden zijn duidelijk niet de enige die gecharmeerd zijn van de film. Ook hond Spike zit vol nieuwsgierigheid aan de buis gekluisterd. 

Ook een bijzondere of opmerkelijke foto in de regio gemaakt? Stuur die op naar pagina2@gelderlander.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhemse zanger Joey Hartkamp is het gelukkigst in ‘zijn’ Klarendal
    De favoriete plek van...

    Arnhemse zanger Joey Hartkamp is het gelukkigst in ‘zijn’ Klarendal

    ARNHEM - Al zou de Arnhemse zanger Joey Hartkamp (30) ooit multimiljonair zijn, dan nog is hij op z'n gelukkigst als hij de rest van zijn leven in een rijtjeshuis in Klarendal zou wonen. Vrijwel z'n leven lang al woont hij in de bekende Arnhemse wijk. Klarendal verlaten? Hij moet er nog niet aan denken. ,,Ooit woonde ik twee jaar in Velp. Met gierende banden kwam ik terug. Ik miste de interactie, de gezelligheid, de saamhorigheid van de wijk.’’