Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Oosterveld. © Jan Ruland van den Brink

Sandra Oosterveld (52) uit Doetinchem: ‘Ik heb op mijn talent leren vertrouwen’

Mijn werkplekDOETINCHEM - Als kind zat Sandra Oosterveld al veel te knutselen. Toen ze tien jaar oud was maakte ze geurzakjes en oorbellen die ze verkocht vanuit haar ouderlijk huis. Later werden het vooral sieraden: armbandjes, kettingen, oorhangers en ringen. 

Oosterveld: ,,Ik zei toen al: ‘ik wil moeder worden, met baby’s werken en een eigen winkel beginnen’. En zo is het ook gegaan. Ik ben 15 jaar kraamverzorgster geweest en heb twee zoons. Toen mijn man en ik een tijd uit elkaar waren, ben ik gestopt met werken om voor de kinderen te zorgen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bens grootste wens voor zijn verzameling: een vorkheftruck van Braun
    mijn hobby

    Bens grootste wens voor zijn verzame­ling: een vorkhef­truck van Braun

    Toen Ben Rentrop (67) uit Nijmegen nog vrachtwagenchauffeur was, reed hij regelmatig een stukje om voor een nieuwe vorkheftruck. Geen grote, maar een klein model op schaal. ,,De dames van de promotie bij die leveranciers ontvingen me meestal met open armen. Ik was iemand die in hun product geïnteresseerd was. Maar ik moest soms ook echt zeuren om een model mee te krijgen. Ze worden vooral gemaakt als relatiegeschenk.”