De hobby van Peter (li) en zoon Martijn.
Volledig scherm
De hobby van Peter (li) en zoon Martijn. © Foto: Bert Beelen

Vader Peter en zoon Martijn restaureren oldtimers: ‘Oud ijzer met karakter’

mijn hobbyNIJMEGEN/WESTENDORP - Peter Meijer sleutelde al jaren aan oude auto’s en motoren. Zijn zoon Martijn trad in zijn voetsporen en sindsdien werken ze samen aan elkaars klassiekers. Martijn wilde een Volkswagen Kever. 

2 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Google USA cars Kevin Louter...maar eens..die is ook met diverse projecten bezig....een lust voor het oog...! en hij helpt ook graag andere hobbyisten met raad en onderdelen en reparatie / restauratie...ik rij overigens zelf een Opel Astra 1800 I automaat van 30 jaar oud , werkelijk een duveltje in een doosje...! een fijne mooie hobby , al word het ons soms wel moeilijk gemaakt door de overheid..! regeltjes....regeltjes....en nog eens regeltjesssssssss.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Mooie hobby! Oude auto's hebben nog zoveel karakter. In tegenstelling tot die lelijke aerodynamische druppels van nu die er allemaal hetzelfde uitzien.
 1. Alle weigerartiesten willen niet naar Jinek: ‘Ze waren bang voor reacties achteraf’

  Alle weigerar­ties­ten willen niet naar Jinek: ‘Ze waren bang voor reacties achteraf’

  Niemand van de grote artiesten die hun tournee hebben gecanceld uit woede over het coronapasbeleid van de overheid wilde dinsdag op televisie uitleg komen geven over het besluit. De redactie van het programma Jinek heeft alle grote namen die de afgelopen dagen kenbaar maakten dat zij niet willen dat bezoekers een QR-code moeten tonen uitgenodigd voor een gesprek. Maar alle artiesten weigerden dit.