De plek in Amsterdam waar Peter R. de Vries vorige week werd neergeschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek in Amsterdam waar Peter R. de Vries vorige week werd neergeschoten. © ANP

Groot verdriet om Peter R. de Vries, de man die voor zoveel mensen iets betekende: ‘Een tragisch verlies’

Het overlijden van Peter R. de Vries raakt heel Nederland. Iedereen die direct of indirect met hem te maken heeft gehad spreekt bewondering uit voor de belangrijke rol die De Vries speelde bij hun ingewikkelde zaken. Bijvoorbeeld die over de moord op de Nijmeegse ‘Opa Piet’ en het misbruik van Renald Majoor als jeugdspeler bij voetbalclub Vitesse.

8 reacties

 • Loetje L

  2 weken geleden
  Er is maar 1 optie om deze bizarre daden de kop in te drukken en dat is de doodstraf weer herinvoeren !
 • Ron

  2 weken geleden
  Peter is het slachtoffer van een falende overheid. Oké het is altijd zijn eigen keuze geweest om dit werk te doen maar als je begrijpt waarom dan kwam dat dus omdat de overheid lees o.m en justitie hun werk nooit af maakten of onjuist en daar kon hij niet tegen. Ze vonden het wel prima dat een "burger" de verantwoordelijkheid wel op zich nam om wel zijn nek uit te steken. Dit siert hem en is een blamage voor de overheid.
 • rebecca langendoen

  2 weken geleden
  Peter een man die geen blad voor zijn mond nam Respect.....R.I.P
 • Johannes Sennahoj

  2 weken geleden
  Triest, diep triest. Vreselijk dat zoiets kan gebeuren. En oh zo’n laffe daad. Het recht zal zegevieren, dat waar Peter voor stond. We gaan hem missen, nu al! Heel veel sterkte aan familie, nabestaanden en de mensen die hij bijstond. Rust zacht Peter……💫🕯
 • patrick wijgman

  2 weken geleden
  De schuld ligt vooral bij het slappe softe linkse wegkijk beleid in ons drugs walhalla landje en tel daarbovenop het softe “ anti” preventief fouilleren burgemeester vrouwtje uit Amsterdam….. En nu weer de collectieve verontwaardiging ….