Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota. © ANP

Den Haag heeft wel geld maar geen plannen, overal in regio heerst onbegrip: ‘Van sorry kan ik geen boodschappen kopen’

ARNHEM - Slechts een enkeling in deze regio weet na Prinsjesdag dat er dingen gaan veranderen in zijn of haar leven. Inwoners en bestuurders zagen met lede ogen aan hoe Prinsjesdag weinig meer was dan een rituele dans waarbij iedereen vooral wacht op een nieuw kabinet. 

5 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  plannen hoef je van die boekhouders niet te verwachten, die jatten ze gewoon van de partijen die in de oppositie zitten. trouwens van dat zooitje wat er nu zit hoef je nu echt niets te verwachten en dat is al jaren zo.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Stemmingmakerij, het is toch duidelijk dat ze demissionair zijn.
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Zelden zoveel incompetentie meegemaakt van een kabinet!
 • M Reuvers

  1 maand geleden
  we zijn gewoon een rijk en ondertussen moreel arm land geworden. Geld genoeg, natuurlijk niet voor iedereen, maar gemeenschapszin is een vies woord geworden. Ikke Ikke Ikke en de rest.............
 • Jan Brouwer

  1 maand geleden
  Welke regio?
 1. De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessurestress ESA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmoment’ OVC’85
  PREMIUM
  voetbal arnhem e.o.

  De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessure­stress E­SA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmo­ment’ OVC’85

  De Rijnderby in de vierde klasse B tussen CHRC en SDOO kwam langzaam op gang, maar na een overtreding van SDOO’er Timo Jansen sloeg de vlam in de pan. Hij kreeg zijn tweede gele kaart. Kort daarna kreeg ook CHRC-speler Hannes Rensen zijn tweede gele kaart. In de 94e minuut was er onenigheid over een inzet van Leni Onderstal, scheidsrechter kon niet zien of de bal wel of niet over de achterlijn ging. Geen doelpunt, waarna direct werd afgefloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.