Volledig scherm
Annechien Steenhuizen en Winfried Baijens presenteren de komende live-uitzendingen rond de Provinciale Statenverkiezingen. Ze vervangen Rob Trip, die komende tijd wordt behandeld aan prostaatkanker. Maandagavond was het duo samen te zien in het NOS-programma Nederland Kiest: De Provincies. © ANP

Annechien Steenhuizen en Winfried Baijens vervangen Rob Trip in Arnhem

ARNHEM - Annechien Steenhuizen en Winfried Baijens presenteren de live-uitzendingen rond de Provinciale Statenverkiezingen. Ze vervangen Rob Trip, die de komende tijd wordt behandeld aan prostaatkanker. Maandagavond waren de twee al samen te zien in het NOS-programma Nederland Kiest: De Provincies.

Steenhuizen presenteert volgende week dinsdag vanuit Arnhem het NOS Slotdebat. Daarin gaan landelijke partijleiders met elkaar in debat aan de hand van stellingen. Baijens presenteert een dag later de NOS Uitslagenavond waarbij Dionne Stax de binnenkomende uitslagen zal duiden.

Rob Trip is voorlopig niet op radio en televisie. Het 59-jarige NOS-gezicht is vooral bekend als presentator van het NOS Journaal en Met het Oog Op Morgen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.