Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis van Geldermalsen. © Google

Saai wordt het nooit als je achter Jos Rietbergen zit

BLOGHet was al na middernacht toen de eerste ‘echte’ gemeenteraadsvergadering van West Betuwe afgehamerd werd door Harry Keereweer. De waarnemend burgemeester van de fusiegemeente had even eerder de 31 raadsleden vriendelijk verzocht om de kwesties die ze tijdens de rondvraag nog wilden bespreken, op papier te zetten. Keereweer vond het mooi geweest. Wij ook.

Omdat de raad uitgebreid is met tien zetels en er ook twee stoelen bijgezet moesten worden om in totaal vijf wethouders te kunnen huisvesten, is er flink geschoven met het meubilair in de raadszaal in Geldermalsen. Aangezien de opstelling met het ‘hoefijzer’ gehandhaafd bleef, zijn de publieke tribunes aan de zijkant naar achteren gedrukt en is er voor de pers nog een tafel met drie zitplaatsen beschikbaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland