Volledig scherm
Max van Blijdesteijn. © Foto Raphael Drent

‘Bezorgd om populisme’

RIVIERENLANDERSTIEL - Max van Blijdesteijn is druk met de modeshows in de kledingzaak die hij met zijn familie runt. Donderdagochtend en -avond tonen acht mannequins de mode voor het komende seizoen. Over twee weken zijn er weer vier shows. 

,,Een hele organisatie. Het blijft spannend om te zien of er veel gasten komen. En of de kleding die je er écht in wilt op tijd wordt geleverd. Het is een van de dingen die we doen om Tiel als winkelstad op de kaart te houden, want dat is wat we graag willen.’' Een andere droom van Van Blijdesteijn is meer filosofisch: ,,Dat mensen elkaar respecteren en niet te snel met de vinger wijzen naar groepen in de samenleving. Populisme baart me zorgen. Mensen tegen elkaar opzetten is niet goed, dat leert de geschiedenis ons. Ik hoop dat die zich niet herhaalt.’'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland