Volledig scherm
Henk Driessen. © Raphael Drent

CDA’er Henk Driessen voert campagne voor verkiezingen van het waterschap

RIVIERENLANDERSTIEL Aan zijn CDA-stropdas zie je dat de campagne voor de waterschapsverkiezingen voor Henk Driessen (60) uit Tiel begonnen is. ,,We maken een videofilm in Ochten’’, zegt de lijsttrekker van de christen-democraten. 

De plek is bewust gekozen, ,,Daar lag het zwaartepunt toen we voor de laatste keer hoogwater hadden. Als directeur van de ambulancedienst werd ik ingehuurd door GGD voor het operationeel team. In totaal zijn er destijds 200.000 mensen geëvacueerd. Deze verkiezingen zijn belangrijk. Het waterschap zorgt voor veilig, schoon en voldoende water. Na de droogte van vorig jaar weten we hoe belangrijk dat laatste is. Binnenkort bezoeken we de fruittelers in die gebied. Die zijn  volledig afhankelijk van het waterschap. De verkiezingen zijn 20 maart. Ga stemmen en dan natuurlijk op het CDA.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 663.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland