Volledig scherm
Joyce Vonk. © Raphael Drent

De derde helft bij FC Lienden vindt Joyce Vonk het leukst

RIVIERENLANDERSLIENDEN - Ze slaat geen thuiswedstrijd van FC Lienden over, maar begin bij Joyce Vonk (30) niet over het systeem dat de ploeg moet spelen om te overleven in de tweede divisie. 

,,Ik ben een trouwe supporter, maar het leukste vind ik de derde helft’’, zegt ze. De Liendense is blij dat haar club een doorstart maakt. ,,Ik had het raar gevonden als ze het seizoen niet netjes afgemaakt hadden.’’ Het liefst gaat ze naar wedstrijden op de zondag. ,,Is er tenminste iets te doen in het dorp.’’ Toch is de kans groot dat ze in de toekomst nog een reeks wedstrijden van haar favorieten gaat missen. ,,Twee jaar geleden heb ik samen met een vriendin in een half jaar alle landen van Zuid-Amerika gezien. Behalve Venezuela. Vond mijn vader geen goed idee. Nu wil ik nog een keer naar Zuid-Afrika.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 646.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland