Volledig scherm
Roos Verduin. © Raphael Drent

De laatste koningsdag met Hexagon voor Roos Verduin

RIVIERENLANDERSTIEL Tevreden loopt Roos Verduin (64) van stadscafé Hexagon uit Tiel over het Korenbeursplein dat onder handen genomen is door de stratenmakers. De ‘vloer’ van het terras ligt er weer strak bij. 

,,Dat was nodig ook, want op verschillende plekken waren de tegels omhoog gekomen door de boomwortels. Vooral in het donker zijn mensen gestruikeld. Hebben we met de vijf horecaondernemers aan het plein actie ondernomen. Voor koningsdag ligt het plein er weer piekfijn bij.’’ Voor Roos en haar man  Teus Verduin wordt het de laatste koningsdag als uitbaters van het stadscafé. ,,We verkopen Hexagon. Volgend jaar januari ligt het bij de makelaar. Ik wordt 65. Teus is twee jaar ouder. We gaan nog meer genieten van onze zeven kleinkinderen en we hebben een boot waar we meer mee willen gaan varen.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 687.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland