Volledig scherm
Mario de Kruyf © Foto Raphael Drent

‘De loterij winnen en dan mensen om me heen helpen’

RivierenlandersZo lang hij weet, probeert Mario de Kruyf mensen te helpen. Voor zijn oma kookte hij soms, of haalde hij sigaretten. Dat hij in de zorg wilde, is dan ook niet vreemd. 

Maar tijdens zijn opleiding liep het spaak. ,,Ik had geld nodig en ging 40 uur per week werken. Het ging niet samen.’’

Hulp

Nu hij net een nieuwe baan heeft in de horeca, gaat het weer mis, nu door rugklachten. ,,Ik wil zo snel mogelijk aan de slag. Ik heb wat schulden en die wil ik aflossen.’’ De Kruyf beseft dat hij zelf ook hulp kan gebruiken. Daarom vroeg hij zelf bewindvoering aan.

,,Mijn droom is dat ik ook de mensen om me heen financieel kan helpen. Ik had net een beetje winst in het casino, maar ik hoop ooit de loterij te winnen. Uiteindelijk wil ik dan ook graag een huisje voor mezelf.’’ 

Rivierenlanders (aflevering 739)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland