Dingena Verweij.
Volledig scherm
Dingena Verweij. © Raphael Drent

Dingena Verweij kun je om een boodschap sturen

RIVIERENLANDERSTIEL Dingena Verweij (25) werkt op de afdeling communicatie van de Holland Evenementen Groep op het hoofdkantoor in Zoelen. ,,Ik studeerde Communicatie in Utrecht. Na mijn stage ben ik hier gebleven’’, zegt de Tielse. 

,,Ik heb een fulltime baan. Ik maak de magazines. Ook in het Engels en Duits. Ik ben actief met de websites en de sociale media. Ik begeleid stagiaires en als de collega's van de afdeling sales weten wat ze willen, maak ik de offertes op maat.’’ Grote wensen heeft Verweij niet. ,,Elke dag beleef ik wel iets waar ik gelukkig van kan worden. Dat hoeven maar  kleine dingen te zijn. Het komt gewoon op mijn pad. Net als deze baan. Die is echt leuk en afwisselend. Binnenkort begin ik een cursus ‘design fotoshop’. Weer iets nieuws. Ik blijf bezig.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 672.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland