Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 550.

Een eigen bedrijf in Tiel

Nog een jaartje en Junior Neijenhuis (17) uit Tiel  doet de deur van ROC Rivor achter zich dicht. ,,Ik wil naar de Hoge School voor de Kunsten", zegt de student mediavormgeving. 

Volledig scherm
Junior Neijenhuis. © Foto Raphael Drent

Hij heeft niet veel tijd. ,,Mijn moeder zit te wachten met het eten. Ik woon nog thuis" Eind 2016 startte hij als ZZP'er zijn eigen bedrijfje: JN Design. ,,Voor bedrijven maken ik informatieve filmpjes." Laatst nog voor LACQ. Een bedrijf in houtbeschermingsmiddelen. ,,Laat ik zien dat iets begint met afbijtmiddelen, maar daarna afgemaakt wordt met beitsen. Leg ik de nadruk op het resultaat. Hoe mooi dat kan zijn. Ik hoop dat ik later een groot bedrijf heb met personeel. Als het kan in Tiel. Hier ben ik geboren en getogen. Ik vind Tiel een mooie stad. Leuk om te wonen. Ik blijf het liefst hier." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland