Volledig scherm
Aart Sapper aan het werk in Opijnen op het land van zijn dochter. © Foto Raphael Drent

Een kastje voor de zekerheid

Hij zet de motor van zijn tractor uit om een gesprek  mogelijk te maken. ,,Dit is allemaal van mijn dochter", zegt Aart Sapper (80) wijzend naar een veld met sierappels en pioenrozen. ,,Ik ben vandaag bij haar in Opijnen om het gras te maaien." 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 548.

Hij tikt even op zijn buik. Er klinkt een hol geluid. ,,Ik heb nieuwe hartkleppen gekregen. Toch moest ik laatst duizelig van mijn fiets af, nadat ik een steil stoepje had genomen. Voor de zekerheid heb ik nu zo'n kastje gekregen. Ik moet de tijd in de gaten houden, wat over anderhalf uur word ik in het ziekenhuis verwacht. Gaan ze alles uitlezen. Voor de zekerheid, maar mijn hart is verder goed, hoor. Ze denken dat het te koud was. Vernauwen de bloedvaten zich en krijg je te weinig zuurstof. Dat zal het wel geweest zijn."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland