Volledig scherm
Saskia Reuvers met haar zoon Johnny in Buren. © Foto Raphael Drent

Een maand vol feest en vuurwerk in Zoelen

RIVIERENLANDERSBUREN/ZOELEN - Voor Johnny Reuvers wordt december een prachtige maand: ,,Eerst Sinterklaas, een dag later word ik al 7 jaar en daarna komt het vuurwerk.’’ Johnny wandelt met zijn moeder Saskia Reuvers-Damen door Buren.

 Hij is van school gehaald en ze gaan nu bij de bakker en de slager even wat boodschappen doen. Ook zijn moeder verheugt zich op december: ,,Sinterklaas is een mooi feestje en daarna wordt onze Johnny al zeven jaar. Wat gaat het hard hè? Daarna wacht een drukke maar leuke tijd. Al sinds jaren zitten we in Zoelen, waar we wonen, in de vuurwerkhandel. Daar doen we heel veel mensen een groot plezier mee. En onszelf ook, ik vind het prachtig, Johnny vindt het ook mooi.’’ 

Rivierenlanders (aflevering 763)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

Zijn ogen glanzen: ,,Ik heb er allemaal zin in.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland