Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 570.

Els Herrewijn houdt van de Achterhoek

rivierenlandersOnder toeziend oog van haar hond Baco knapt Els Herrewijn (43) uit Tiel deze vrijdagmorgen haar voortuin op. ,,Dat is mijn afdeling’’, zegt ze met een glimlach. Buiten de bloeiende lavendel zien we vooral tegels. 

Volledig scherm
Els Herrewijn met haar hond Baco. © Raphael Drent

,,Onderhoudsarm, noemen ze dat.’’ Na de tuin wacht het huishouden en de was, maar ook het weekend. ,,Gaan we naar de Achterhoek. Dertien jaar, elk weekend staan we daar op dezelfde camping. Ik hou van de gemoedelijke sfeer. We zijn ook een paar keer naar de Zwarte Cross geweest. Hoe ze daar met elkaar omgaan. Er is nooit onenigheid. Mijn man wil graag een keer naar Thailand. Hij houdt van extreme fishing. Ik ga wel mee, maar voorlopig niet. Ik presteer het al om ziek te worden in het vliegtuig naar Londen en Thailand is toch een stukje verder.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland