Volledig scherm
Larissa van Loenen met Selay (6) en Ceyhun (1). © Foto Raphael Drent

Geen baklava voor Larissa: ‘Wel chips. 's Avonds op de bank als de kinderen naar bed zijn’

RIVIERENLANDERSTIEL Het waren vier aparte weken voor Larissa van Loenen. Terwijl haar Turkse man zich overgaf aan de Ramadan, aten zij en hun drie kinderen gewoon door. 

,,Ik ben Indisch. Ik doe niet aan de ramadan. Het is niet mijn geloof.’’

,,Omdat hij de hele dag in de bakkerij werkt, hoefde ik met eten geen rekening met hem te houden. Als hij 's avonds thuiskwam, was het even opletten.’’

,,Vanmorgen hebben we met de hele familie in de bakkerij ontbeten. Heel gezellig met cadeautjes voor de kinderen. Ik eet dan zelf geen baklava en al die andere zoetigheid. Ik hou er gewoon niet van.
Chips eet ik wel, als de kinderen naar bed zijn. Op de bank, televisie aan en een serie op Netflix kijken. Het liefst Science Fiction. Daar hou ik van.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 703.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland