Volledig scherm
Bep Ellenbroek © Foto Raphael Drent

Geloof, hond en kinderen maken Tielse gelukkig

RIVIERENLANDERSTIEL - De Tielse Bep Ellenbroek heeft meerdere redenen om gelukkig te zijn in haar leven, zegt ze als ze staande gehouden wordt in haar Tielse binnenstad: ,,Mijn kinderen, mijn dochter en zoon, ja, als het met hen goed gaat dan gaat het ook goed met mij. En Godzijdank gaat het goed met hen. Ik doe veel met ze samen.’’ 

Maar de kinderen zijn het huis al uit, dus Ellenbroek wordt ook heel gelukkig van haar hond Chichu: ,,Ja, dat is mijn lekkere rommelhondje, dat ik die om mij heen heb is gewoon heel erg fijn.’’ Maar het zijn niet alleen aardse zaken die haar gelukkig maken: ,,Ik zit bij een evangelische kerk, de Best Life Church in Utrecht. Dat is een kerk met ruimte voor mensen met heel verschillende achtergronden. Dat voelt voor mij ook als een tweede thuis.’’

Rivierenlanders (aflevering 753) De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland