Gerda Verwolf hoopt dat haar man snel die nieuwe knie krijgt

RIVIERENLANDERSHAAFTEN - De veelbesproken bloedmaan heeft Gerda Verwolf (62) uit Haaften begin deze maand niet gezien. ,,Dan had ik om 06.10 uur moeten opstaan. Dat hoeft voor niet. Ik vind mijn bed veel te lekker’’, zegt ze. 

Gerda Verwolf.
Volledig scherm
Gerda Verwolf. © Raphael Drent

Vandaag doet ze de boodschappen voor een kapucijnenschotel. ,,Met schnitzel, veel uien, paprika én stroop.’’ Ze hoopt vurig dat haar man snel een nieuwe knie krijgt.

,,Hij loopt met een prothese en met hulp van een stok. Dat knietje dat hij nu heeft is onbetrouwbaar. Het is net of hij elke keer bijna door zijn enkel zwikt. We wachten op een elektronische knie. Eentje die meedenkt met de bewegingen die je maakt. Alle formulieren hebben we ingevuld. De toestemming van de verzekeraar is binnen. Zes weken, zeiden ze in november. Het duurt maar en het duurt maar.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 650.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland