Volledig scherm
Kim Huynh © Foto Raphael Drent

Kim voelt zich thuis in Passewaaij

rivierenlandersTIEL - Toen ze pakweg twintig jaar geleden naar Tiel verhuisde, was dat wel even slikken, zegt Kim Huynh, die aan het shoppen is in het centrum van Tiel. ,,Ik kom uit Wijk bij Duurstede en de mensen hier zijn wat stugger.’’ 

Maar inmiddels woont ze al jaren met veel plezier met man en kinderen in Passewaaij. Eén kind woont nog thuis, maar er is gezinsuitbreiding voorzien: ,,Mijn nichtje, die hier komt studeren.’’ En die is van harte welkom. ,,Ze ruimt goed op, dat scheelt’’, lacht ze. 

Een droom voor de toekomst, die heeft de Tielse niet echt. En daar heeft ze ook niet veel tijd voor: ze heeft al zoveel hobby’s. ,,Ik ben graag bezig in de tuin of in huis, en ik kook graag, vooral Vietnamees. Ik ben altijd druk, ik zit nooit stil.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 710.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland