Volledig scherm
Tiel 28-01-2019 Rivierenlanders Lucie Kooij Gelderlander Fotografie Raphael Drent © Raphael Drent

Lucie hoopt op rust voor haar dochter: ‘Ze heeft zes maanden op een camping gewoond’

RIVIERENLANDERSCULEMBORG - Lucie Kooij (63) uit Culemborg werkt al 33 jaar voor de Stichting MEE, maar ze zou best wel met pensioen willen. 

,,Alleen lukt dat niet, want ik ben gescheiden. Ik moet door tot mijn 67ste plus drie maanden. Ik wil wel stoppen met werken, maar dat gaat gewoon niet.’’ Lucie Kooij bezoekt vaak samen met haar collega Jenny Ouburg mensen met alle soorten van een beperking die op allerlei gebieden hulp kunnen gebruiken. ,,We kennen elkaar al heel lang. Dan ga je veel dingen delen. Kleinkinderen zou ik heel leuk vinden, maar eerst hoop ik dat mijn oudste dochter rust vindt. Haar relatie is stuk gelopen. Ze heeft zes maanden op een camping gewoond. Nu woont ze bij een vriendin. Een mooi eigen huis. Dat zou ik mooi vinden als ze dat vindt.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 654.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland