Volledig scherm
Manon Beumer. © Raphael Drent

Manon gaat huizen van arme ouderen in Moldavië opknappen

RIVIERENLANDERSWAARDENBURG - Voor haar nieuwe baan in Waardenburg haalt Manon Beumer (22) bij het uitzendbureau in Tiel vandaag haar veiligheidsschoenen op. 

,,Ik ga in een magazijn werken, waar we productiefouten uit gereedschap halen. Meer weet ik niet. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Eigenlijk zou ik bij een kinderopvang beginnen, maar toen brak ik mijn been bij het  voetballen. Mijn enkel was ook nog eens uit de kom. Ik ben begin september geopereerd. Zes weken zat ik in het gips. Hadden ze me niet meer nodig bij de kinderopvang. Ik heb in dat magazijn een contract voor drie weken, maar ik zat al vijf maanden thuis. Deze zomer ga ik naar Moldavië. Huizen opknappen van arme oudere mensen. Twee weken in juli. Als vrijwilliger. Is daar echt nodig. Die mensen hebben bijna niets.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 652.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland