Melissa Prins.
Volledig scherm
Melissa Prins. © Raphael Drent

Melissa Prins uit Lienden mag je gerust een voetbaldier noemen

RIVIERENLANDERSLIENDEN - Horren Industrie, het bedrijf waar ze werkt, grenst bijna aan het hoofdveld van FC Lienden. Ze woont ook nog eens om de hoek bij de voetbalclub. 

,,Mijn vader is supporter van Feyenoord en FC Lienden. Mijn vriend is trainer bij FC Lienden. Het is me met de paplepel ingegoten. Ik ben een voetbaldier’’, zegt Melissa Prins (29). ,,Ik voetbal ook bij FC Lienden. Toen ik er een tijd naast stond door een breuk in mijn bovenbeen, heb ik het enorm gemist. Niets zo mooi als zondags wakker worden en dat veld ‘op stieren’.’’  Ze is blij dat haar club het seizoen afmaakt. ,,Ik zie alleen nog weinig Betuwenaren in de ploeg. Dat was zeven jaar geleden wel anders. Nu blijven er na een training nog maar weinig spelers hangen in het clubhuis. Dat vind ik jammer.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 647.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland