Volledig scherm
Aniek van Drenth © Foto Raphael Drent

Met dolfijnen zwemmen

rivierenlandersZe heeft er pas één jaar pabo opzitten, maar de Meterense Aniek van Drenth (19) weet al heel goed voor welke klassen ze straks níet wilt staan.

 ,,De onderbouw vind ik te jong en de bovenbouw te oud en te bijdehand. Ik zou daarom graag de middenbouw willen doen, dus groep 3 tot en met 6." Haar school begint pas weer in september en dus verdient ze in de komende weken een extra zakcentje bij BetuweKers. Ze gaat op vakantie met haar ouders, maar ze weet nog niet waarheen.

,,Dat moeten we nog uitzoeken. Ooit wil ik nog een mooie rondreis maken, veel dingen van de wereld zien. En ik wil nog wel een keer met dolfijnen zwemmen.''

Rivierenlanders (712) 

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland