Volledig scherm
Tiel 11-02-2019 Lisa Witte Rivierenlanders iov Gelderlander Fotografie Raphael Drent © Raphael Drent

Michael vroeg Lisa in een watervilla op de Malediven

RIVIERENLANDERSTIEL Het is een bijzondere dag voor Lisa Witte (27) uit Tiel. ,,Vanavond komt de fotograaf bij ons thuis om over de bruiloft te praten. Wat wordt de tijdsplanning. Waar maken we de foto's. Het komt steeds dichterbij. We trouwen op 10 mei’’, zegt de bruid. 

Nog even en ze draagt de achternaam van Michael (28). ,,Heet ik Lia van de Giesen. Michael heeft me gevraagd op de Malediven. In een watervilla. We doen het andersom. Je zou kunnen zeggen dat we de huwelijksreis al gemaakt hebben.’’ Buiten een fantastische bruiloft en een vaste hand van de fotograaf op 10 mei, heeft Lisa nog wel een wens. ,,Ik volg de studie ‘Oefentherapie Cesar’ aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit in mijn zevende jaar. Twee er tussenuit geweest, maar toch. De studie duurt vier jaar. Het wordt tijd.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 669.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland