Volledig scherm
Natascha Ramautarsing. © Foto Raphael Drent

‘Niet te genieten als Oranje verliest’

RivierenlandersTIEL - Natascha Ramautarsing (45) heeft gesnipperd om in café Wendela in Tiel de WK-wedstrijd Nieuw Zeeland-Nederland te kunnen volgen. 

Maar het vrouwenvoetbal mag voor haar wel wat meer bekendheid krijgen. ,,Commercie, marketing. Als de mannen voetballen, hangen de etalages vol. Bij het vrouwenvoetbal kun je poppetjes sparen of een gratis poster krijgen, maar dat is het.’’

Zonde, want Ramautarsing kan niet genoeg voetbalspullen hebben. ,,Ik heb ooit een rekening voor mijn dochter geopend omdat je daar een oranje ‘radio’ bij kreeg waarop je de stand kon invoeren. Ik was in 2017 ook bij de huldiging in Utrecht toen de vrouwen het EK hadden gewonnen.’’ Gelukkig werd deze week tegen Nieuw-Zeeland ook winst geboekt. ,,Ik ben namelijk niet te genieten als ze verliezen.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 706.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland