Volledig scherm
Arja Snoek (rechts) en Diana Coomijs. © Foto Raphael Drent

Op vakantie in Heesselt

Arja Snoek (53) en Diana Coomijs (51) uit Scheveningen zijn op vakantie in Heesselt.  ,,We zagen de advertentie in Trouw:  WaalaanHuis", zegt Arja.   ,,Gisteren hebben we van 11.30 uur tot 15.00 uur een wandeling langs de rivier gemaakt. Ik kwam strompelend terug. Last van mijn knieën. Vroeger veel gebasketbald. Dan krijg je dat." 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 549.

Vanmiddag gaan ze naar de Den Bosch. Diana: ,,Lunchen bij Nobel. Die hebben een Michelinster. Ik ken de kaart niet. We laten ons verrassen. Ik hou van lekker eten" En van muziek maken. ,,Ik speel saxofoon, trombone en hoorn in Sempre Animato, een projectorkest. Elk jaar treden we op in het buitenland.  Deze zomer geven we drie concerten in Italië." Arja gaat mee. ,,Maar ik speel geen instrument. Ik zit op de voorste rij te klappen." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland