Roy de Wijer.
Volledig scherm
Roy de Wijer. © Raphael Drent

Roy de Wijer uit Lienden is zijn bijbaantje ontgroeid

RIVIERENLANDERSZOELEN Roy de Wijer (27) woont in Lienden, werkt bij de Holland Evenementen Groep in Zoelen en voetbalt bij Uchta in Ochten. ,,Ooit in het eerste elftal, maar ik speel nu bij Uchta in een vriendenelftal’’, zegt de commercieel manager. 

Acht jaar geleden had hij nog een bijbaantje in het bedrijf van Patrick Janssen, maar inmiddels is hij verantwoordelijk voor de sales- en marketingstrategie en staat De Wijer aan het hoofd van een afdeling met vijftien medewerkers. ,,Vooral jonge mensen die de vibe en de drive hebben en in het veld staan.’’ Op termijn wil hij misschien zelf iets gaan doen in de wereld van de online marketing. ,,Die vind ik interessant. De ontwikkeling gaat razendsnel. Dan is het zaak om goed bij de les te blijven, want voordat je het weet, loop je achter.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 673.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland