Volledig scherm
Patricia en haar dochter Iris van Buuren. © Foto Raphael Drent

Straks ook weer met haar Maurikse papa lopen

RIVIERENLANDERSTIEL/MAURIK - De Maurikse Iris van Buuren gaat met haar moeder Patricia lekker wandelen in de uiterwaarden bij Tiel. 

,,Ik vind dat heel leuk, maar nóg leuker als we met zijn drietjes gaan. Dat is mijn grootste wens voor het nieuwe jaar. Met papa erbij dus, maar hij kan nu niet mee want hij heeft heel erg last van zijn rug.’’ 

Moeder Patricia vertelt dat papa zwaar te lijden heeft onder een hernia: ,,We hopen allemaal dat het weer helemaal goed komt, er is een zenuw geraakt. Het is echt een behoorlijke handicap nu. Vandaar dat we dit jaar ook een heel traditionele nieuwjaarswens hebben die op ons echt van toepassing is: 2020 moet een jaar worden met veel geluk en daar hoort een goede gezondheid bij. Dat weten we nu nog beter dan anders.’’

Rivierenlanders (aflevering 780)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland