Volledig scherm
Wim Schreuders. © Raphael Drent

Veertig jaar lang met vrachtwagen vol koffieautomaten op pad

RIVIERENLANDERSINGEN - Veertig jaar was Wim Schreuders (67) uit Ingen vrachtwagenchauffeur geweest toen hij juli vorig jaar met pensioen ging. 

,,Ik reed vijf dagen per week door Nederland met koffieautomaten. Veertig jaar bij dezelfde baas en al die tijd schadevrij. Na mijn afscheid zat ik thuis en wist ik niet wat ik me de dagen moest doen. Ging ik een stukje rijden met mijn eigen auto. Nu ben ik er aan gewend, maar rij ik toch weer op de vrachtwagen. Twee dagen in de maand, bij dezelfde baas en nog steeds met koffieautomaten. Mijn vrouw en ik gingen altijd met het vliegtuig op vakantie. Dat wil ik niet meer. Vorig jaar reden we met de auto naar Oostenrijk. Dit jaar gaan we naar Italië. Toscane schijnt heel mooi te zijn. Zijn we nog nooit geweest.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 657.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland