Volledig scherm
Tiel 07-01-2019 Rivierenlanders Rob Orlemans iov Gelderlander Fotografie Raphael Drent © Raphael Drent

Voor Rob Orlemans staat 2019 in het teken van zijn nieuwe album

RIVIERENLANDERSTIEL - Rob Orlemans kijkt uit naar 16 maart. ,,Staan we in Zinder’’, zegt de bluesrocker uit Tiel. ‘We’ is de gitarist met zijn band ‘Half Past Midnight’. 

Deze maandagochtend is zijn werkdag al om 08.00 uur begonnen in zijn eigen studio. Orlemans is vanaf zijn achttiende niet alleen vergroeid met zijn gitaar, hij is ook producent. ,,Als ik iets leuk vind, ga ik er mee aan de gang. Laatst nog een met een carnavalskraker voor ‘Spuit 11' in Groesbeek. Op een gegeven moment gooi ik daar dan een rockgitaar in. Werd nog een hit ook.’’ Dit jaar staat in het teken van zijn nieuwe album, dat langzaam handen en voeten krijgt, maar omdat de agenda van de band uitpuilt, wordt de geboorte steeds uitgesteld. ,,We zijn al een heel eind op streek. Dit jaar moet het er echt een keer van komen.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 644.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland