Volledig scherm
Dietrich Zaaijer in Lienden © Foto Raphael Drent

Voor Trump en dochter wil Liendenaar vliegangst overwinnen

RIVIERENLANDERSLiendenaar Dietrich Zaaijer heeft last van vliegangst, maar voor zijn dochter en voor een gesprek met Trump wil hij dat misschien wel overwinnen.

,,Ik hou niet van vliegen, maar mijn dochter zit nu even in Florida, dus ja...En ik zou president Trump graag eens willen spreken. Niet over de politiek, maar over hoe hij zijn zaken heeft opgebouwd.’’

Hij is nu even op bezoek bij zijn vrouw die bakkerij Het Suikertuintje van de Betuwe in Lienden runt. Hij is zelf ook ondernemend en plaatst namens Zumex Nederland fruitpersmachines in winkels en bij tankstations: ,,Ik heb een primeur voor je, vers van de pers haha: binnenkort presenteren we een granaatappelpersmachine, is eens een keer wat anders dan sinaasappels. Hartstikke lekker en gezond.’’

Rivierenlanders (aflevering 756)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland