Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 560.

'Vrienden zijn belangrijk voor me'

RivierenlandersVoor Ageeth Feenstra (44) uit Kesteren is het vandaag een normale werkdag bij het assurantiebureau Prima voor elkaar in Ochten. 

,,Vroeger wilden we de week nog weleens afsluiten met een borrel, maar dat gebeurt niet meer. Iedereen is te druk. Laatst zijn we wel met alle collega's een vrijdag naar Rotterdam geweest. Met de borrelboot het water op en lunchen in de Markthal. Daar was ik nog nooit geweest. Erg gezellig.’’ 

Wilde plannen voor de toekomst heeft ze niet. ,,Ik ben net tot rust gekomen’’, zegt ze met een glimlach. Daarmee is niet gezegd dat ze de deur niet meer uitkomt. ,,Ik ga uit in Dodewaard. In café Het Centrum daar zit ik nog weleens met een stel vrienden. Die zijn belangrijk voor me. Dankzij hen heb ik een rijk sociaal leven.’’

Volledig scherm
Ageeth Feenstra in Ochten. © Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland