Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 565.

Weer helemaal fit worden

RivierenlandersTIEL - Aarzelend houdt Nicole Nuhn (54) uit Tiel haar pas in. Ze heeft eigenlijk geen tijd, klinkt ze gehaast. Aan haar sportkleding is te zien dat ze niet onderweg is naar de bibliotheek. 

Volledig scherm
Nicole Nuhn. © Raphael Drent

,,Er staat iemand op mij te wachten. Mij personal trainer om precies te zijn.’’ Ze heeft hem in de arm genomen om weer fit te worden. Dat gaat goed. ,,Vorige week 4,4 kilometer hardgelopen bij de TT-run op het circuit in Assen.’’ Straks staat ze in de sportschool met haar trainer. ,,Een uur lang fitness. Beenspieren, buikspieren. Mo is een jonge vent. Hij is ook streng, maar als ik alles gegeven heb wat in me zit, voel ik me heerlijk.’’ Naast weer helemaal fit worden, heeft ze nog een wens. ,,Een fotoshoot met  roofvogels. Dat vind ik fijne dieren. Vooral de adelaars.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland